Tepel Protheses (van toepassing op dames en heren)

Esthetisch – artistiek – artisanaal


Ambachtelijke replicatie van het tepelhof-tepel complex.

Dit kan een blijvende of een voorlopige oplossing bieden.

Ontdek deze innovatieve prothetische techniek, de beste cosmetische oplossing voor vrouwen en heren die hun tepelhof hebben verloren in hun strijd tegen borstkanker.

Externe prothesen van het tepelhof – complex volledig handgemaakt, gepersonaliseerd en uiterst realistisch. Identiek aan de echte die onafhankelijk aan de borst kan worden bevestigd met behulp van een nieuw en speciaal biocompatibele lijm met een zeer hoge afdichting.

Eenmaal aangebracht kan de prothese meer dan een week veilig op de borst blijven zonder dat deze s nachts, onder de douche, op het strand, en in elke situatie van het dagelijkse leven hoeft te worden verwijderd.

Na ongeveer een 7tal dagen is het mogelijk om deze met een gepast product te verwijderen, het gebied eronder te reinigen en de prothese op hetzelfde punt opnieuw te bevestigen. Dit alles met respect voor de huid en zonder irritatie te veroorzaken aangezien alle gebruikte producten absoluut biocompatibel en niet toxisch zijn.

Externe hyperrealistisch,
driedimensionaal,
gepersonaliseerd
op maat

 

Deze methode is een op maat gemaakte, perfecte en pijnloze esthetische oplossing.

“Als een bloem die weer bloeit” is een wens , een sterk en beslissend verlangen die deze wedergeboorte metaforisch uitdrukt en die door een toekomstige projectie met gratie en poëzie hoop wil inboezemen aan alle vrouwen en heren die een belangrijk deel van hun leven hebben moeten opofferen zichzelf te redden van de ziekte.

Elk stukje is uniek, net zoals u
Couture? Een juweeltje? Te koesteren en te dragen als een uniek juweel voor u ontworpen.

MOGELIJKHEDEN:

  • Bij unilaterale mastectomie: kloon ik de nog aanwezige tepel om hiervan een kopie in silicone te maken.
  • Bij bilaterale mastectomie: uit een ruime bibliotheek kiest u een vorm en kleur zoals u wenst en wordt deze op maat gemaakt of:
  • De meest ideale optie is vóór de mastectomie uw tepels te laten klonen zo hebt u, indien nodig, een kopie prothese van uw eigen tepels/areola.