Medisch gebaseerde huidverbetering Na een grondige analyse van uw huid gaan we over naar de aangepaste aanpak om uw huid te verbeteren. Verschillende Renophase procedures voor gezicht, hals, handen en lichaam zijn verbonden met het LED-licht en zorgen voor zichtbare en langdurige resultaten. Dit eventueel in combinatie met microneedling, huidverbeterende peelings en/of behandelingen met de producten van Renophase. Laboratoires Renophase ontwikkelt al meer dan 20 jaar geavanceerde huidverzorgingsproducten. Hun technologie is gebaseerd op 2 onafscheidbare peilers namelijk celvernieuwing en verdraagzaamheid op de huid. De innovatieve formules van hun producten zijn speciaal ontwikkelt om tegemoet te komen aan de noden van professionele huidverzorgingsinstituten en ze zijn bovendien ondersteund door vooruitstrevende klinische en dermatologische studies die een optimaal niveau van veiligheid en efficiëntie garanderen.Algemeen transformeert deze synergetische combinatie het uiterlijk van de huid op lange termijn inzake stevigheid, volume, spanning, helderheid, onvolkomenheden en onregelmatigheden. Wat wenst u te bereiken wanneer u binnenstapt bij een medische huidtherapeut? Het verkrijgen van een mooie gezonde huid, stralend en fris. Minder rimpels, meer dichtheid en stevigheid, minder plooien en vlekken, …. Advies en oplossingen voor alle ongemakken en onvolkomenheden van de huid. Het liefst met resultaat na de eerste behandelingen. Hoe kunnen we de huid ideaal veranderen met resultaten en verbeteringen die langdurig behouden blijven? De huid verbeteren is het resultaat van een regelmatige opvolging van de dagelijkse verzorging thuis, alsook het volgen van de professionele procedures bij uw huidtherapeut.  LED-technologie : the light that activates the human body’s recovery process LED-technologie maakt deel uit van dermatologische protocollen voor de verjonging van de rijpere, slappe, vermoeide huid en anti-aging therapie. Deze technologie is ook zeer nuttig bij de behandeling van acne dit vooral door het gecombineerde vermogen van fotoreceptoren en rood licht. Bij lichaamsbehandelingen versterkt en verbetert LED-licht cellulitis want het stimuleert de microcirculatie en verbetert zo de toestand van het weefsel en de huid.   Toepassingen  : 
  • Anti Aging :   Herstelt de schoonheid naar leeftijd.  Naarmate de leeftijd verliest de huid haar capaciteit om het evenwicht van goeie hydratatie te bewaren en te onderhouden.  De huid wordt minder flexibel, droger, dunner en vermindert in elasticiteit. Expositie aan de rode H-LED lamp stimuleert het natuurlijke proces van de herstelling van de cellen en bevordert de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur.  Rimpels vervagen, de huidkorrel verfijnt, uw huid krijgt een éclat en de poriën verfijnen.  Deze herstellende werking bewijst zijn doeltreffendheid op fijne, délicate huiden, décolleté , handen, hals en buste.  Kan worden toegepast op elke leeftijd vanaf de eerste tekenen van veroudering zowel voor dames als heren.*
  • Cellulitis / Silhoutte  : afslanken, voedingsgewoontes, zittende levensstijl, ….. deze factoren spelen een belangrijke rol in het vormen van cellulitis. Dit kan voorkomen bij elke persoon, zelfs bij slanke mensen.  Geleidelijk aan vervormt de huid zich en verschijnt een “sinaasappel”huid. De H-LED lamp zorgt voor de stimulatie van de micro circulatie en het versoepelen van het bindweefsel (fibrose). Dit draagt bij tot het vervagen van de sinaasappelhuid en zorgt voor een verfijnend aspect.
  • Striemen : deze zijn veroorzaakt door een diepe verstoring van de elasticiteit van de huid te wijten aan een te snelle en te bruuske “uitzetting” door oa zwangerschap, toenemende spiermassa, groeispurt, toename in gewicht,…. Expositie aan de H-LED lamp brengt energie naar de verstoorde cellen en draagt bij aan de herstructurering van de huid door de productie van de elastische vezels te stimuleren zodat de striemen verzwakken en verlichten.  Recente of oudere striemen, het effect is duurzaam en de resultaten duidelijk zichtbaar vanaf de eerste sessie.  Bij borstvoeding draagt  de H-LED lamp bij tot het verzorgen en herstellen van de tepel en eventuele kloven.  Het is aanbevolen zo snel mogelijk een sessie op te starten na de bevalling daar de jonge mama eveneens een relaxerend effect zal ervaren.
  • Sport en welzijn : het rode licht bevordert de recuperatie van het lichaam.  Intense inspanningen kunnen blessures veroorzaken wel of niet gelinkt aan de leeftijd.  De H-lamp helpt u voor te bereiden op deze herhalende inspanningen. Ze bevordert ook de soepelheid en beweeglijkheid met hierdoor minder risico op letsels.  De H-LED lamp helpt het verzachten van krampen of het samentrekken van spieren, verzuring.  Regelmatige blootstelling aan het H-LED licht draagt ook bij tot een betere concentratie, goed humeur, het minderen van stress en het makkelijker kunnen inslapen.
  • Haarverzorging : de H-LED lamp vertraagt haaruitval, stimuleert haargroei, verbetert en versterkt de haarkwaliteit.  De energie verhoogt het metabolisme en de cellulaire activiteit wat zorgt voor gezondere, meer glanzende, dikkere en meer gehydrateerde haren. Het versterkt en herstelt fijne en beschadigde haar(punten). ook de hoofdhuid wordt getransformeerd tot een gezondere basis.
De H-LED LAMP : meer dan 4000 studies werden hierover gepubliceerd. Het is een uitzonderlijke natuurlijke technologie die zorgt voor regularisatie van het metabolisme van de cellen.  Wetenschappelijk bewezen en toegepast op vele vlakken zowel door dermatologen, artsen, dierenartsen, fysiotherapeuten enz.